Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Muuramen kunnan pitämä Ekocenter on avoinna ma–to kello 8–15 ja perjantaisin 8–14.

EkoCenteriin voi lahjoittaa siistejä, ehjiä vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, kirjoja, leluja, pelejä, urheiluvälineitä ja tarvikkeita, myös käyttökelpoisia astioita ja keittiötarvikkeita — ei kuitenkaan sähkölaitteita eikä huonekaluja.

Puhelinnumero on 014 659 623.

Nettisivujen lisäksi EkoCenterillä on Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Muuramen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame 5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Anneli:

Hyvää siistiä tavaraa fiksusti esillä. Miellyttävä henkilökunta. Ainoa kehitysehdotus olisi vaaterekkien kohdalle parempi valaistus.

  • Kirjoitettu: 14. päivä lokakuuta 2014
  • Kestolinkki: #

kaija vainio:

Olen käynyt muutaman kerran syömässä lounaan ja se on todella hyvää.
Henkilökunta on ystävällisiä ja auttavaisia.

  • Kirjoitettu: 07. päivä huhtikuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.