Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Kisälli

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Liedon Kisällikellari toimii Liedon ja Auranmaan kuntien alueen kierrätyskeskuksena. Kisällikellari ottaa maksutta vastaan kaikenlaista käyttökelpoista ja ehjää tavaraa. Kierrätysmyymälän ja kuljetusten tilausten puhelinnumero on (02) 4873 3392. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lieto.fi.

Kisällikellariin voi tuoda maksutta käyttökelpoisia ja ehjiä tavaroita, kuten huonekaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa, leikkikaluja ja astioita. Ei vaatteita eikä rakennustarvikkeita.

Aukioloajat

 • Maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 9–16
 • Tiistaisin 9–18 (paitsi heinäkuussa 9–16)
 • Perjantaisin 9–15
 • Suljettu viikonloppuisin

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Liedon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

maarit menna:

Ennen arvostin ,nykyään en,kun mainostetaan että otetaan vastaan ehjät huonekalut,mutta nykyään se ei päde,valkataan jo nekin eikä huolita,vaik olisivat ehjiä,kaaatopaikalle vaan,neuvotaan.

 • Kirjoitettu: 18. päivä toukokuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Hannele Kivelä:

Veimme sohvakaluston ja kulmasohvan ja saimme hyvää palvelua!

 • Kirjoitettu: 03. päivä tammikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Kisälli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia