Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokoon Shop & Cafe

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 5. päivä elokuuta 2021.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Keski-Pohjanmaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Kaarlelankatu 6, 67100 Kokkola

Myymälä lopetti toimintansa helmikuussa 2021.

Kokkolassa sijaitseva kierrätysmyymälä Kokoon Shop & Cafe on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10.30–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 050 528 0526.

Kierrätysmyymälää pitää vuonna 2002 rekisteröity Kokkotyö-säätiö.

Kokoon Shop & Cafe ottaa vastaan käyttökelpoista kierrätystavaraa. Huonekaluja ja isoja tavaroita voidaan noutaa. Lisäksi tavaroille voi tilata kotiinkuljetuksen Kanta-Kokkolan seudulla hintaan 15 €.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokkolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kokoon Shop & Cafesta?

Kommentoitaessa julkaisua Kokoon Shop & Cafe sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.