Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokoon Shop & Cafe

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kokkolassa sijaitseva kierrätysmyymälä Kokoon Shop & Cafe on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10.30–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 050 528 0526.

Kierrätysmyymälää pitää vuonna 2002 rekisteröity Kokkotyö-säätiö.

Kokoon Shop & Cafe ottaa vastaan käyttökelpoista kierrätystavaraa. Huonekaluja ja isoja tavaroita voidaan noutaa. Lisäksi tavaroille voi tilata kotiinkuljetuksen Kanta-Kokkolan seudulla hintaan 15 €.

Nettisivujen lisäksi Kokoon Shop & Cafella on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokkolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kokoon Shop & Cafesta?

Kommentoitaessa julkaisua Kokoon Shop & Cafe sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)
  2. Marita (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Jorma Hytönen (Elävä Kauppa, Leppävirta)
  4. Pete (Pyöräkirppis)
  5. Dave (Pyöräkirppis)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.