Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokoon Shop & Cafe

Kokkolassa sijaitseva kierrätysmyymälä Kokoon Shop & Cafe on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 050 528 0526.

Kierrätysmyymälää pitää vuonna 2002 rekisteröity Kokkotyö-säätiö.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokkolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kokoon Shop & Cafesta?

  • Auta pisteyttämään Kokoon Shop & Cafe asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kokoon Shop & Cafe sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirkka (Kierrätysmyymälä Kieppi)
  2. Hanna Norrgårds (Goodwill Vaasa)
  3. OerjaM. (Pirkkalan Kieppi)
  4. Sari (Patina-kierrätysmyymälä)
  5. T.Vilja (Järvenpään kierrätysmylly)

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.