Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kolarin huonekalukierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kolarin Työttömät ry:n pitämä Kolarin huonekalukierrätys sijaitsee nykyisin entisen Kolarin koulun tiloissa osoitteessa Jokijalantie 45. Se on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9–15.

Puhelinnumero on 046 948 6905 (Leo).

Sieppijärven kierrätys

Sieppijärven kierrätys, joka sijaitsee osoitteessa Kurunkuja 1 (entinen kunnanvirasto), on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 10–16.

Sieppijärven kierrätys keskittyy vaate-, sisustus- sekä pientavarakierrätykseen.

Puhelinnumero Sieppijärven kierrätykseen on 044 588 1399 (Jaana).

Sieppijärvellä torstaisin ruokailu klo 11:30–13, jonka jälkeen pelataan bingoa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kolarin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kolarin huonekalukierrätyksestä?

Kommentoitaessa julkaisua Kolarin huonekalukierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
  2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Goodwill Kotka)
  4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
  5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia