Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kolarin huonekalukierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Lappi
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Sairaalatie, 95900 Kolari

Kolarin Työttömät ry:n pitämä Kolarin huonekalukierrätys sijaitsee Sairaalantiellä. Puhelinnumero on 046 546 2771. Avoinna vaihtelevasti. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla. Karttakuva on suuntaa antava.

Sen sijaan Sieppijärven kierrätys on Kolarin työttömät ryn uusi nimi. Osoite Kurunkuja 1 ja puh 0469027171.
Avoinna ma-to klo 10-16.30 ja pe 10-14. Torstaisin ruokailu klo 11.30-13 jonka jälkeen pelataan bingoa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kolarin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kolarin huonekalukierrätyksestä?

  • Auta pisteyttämään Kolarin huonekalukierrätys asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kolarin huonekalukierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Venla (Padasjoen kierrätyskeskus)
  2. Mari (Goodwill Karhula)
  3. Petteri (Rakennus- ja Uusiotori)
  4. Pete (Uuskäyttö-kirpputori)
  5. Mika (Uuskäyttö-kirpputori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.