Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kotkan Kierrätyspaja

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Kotkan Kierrätyspaja on avoinna tiistaisin kello 9.30–11.30 ja keskiviikkoisin 17–19, sekä joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Pajalta voi löytää esimerkiksi aikuisten ja lasten vaatteita, pelejä, leluja ja kirjoja, myös urheiluvälineitä. Sinne voi myös tuoda turhia tavaroita kierrätykseen.

Sähköpostiosoite on kotkankierratyspaja@gmail.com.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kotkan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kotkan Kierrätyspaja 5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Ilja:

Tykkään ja on tosi hyviä ostoksia tullut

  • Kirjoitettu: 06. päivä elokuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Sirpa Tiihonen:

Tyttärenpojan kohokohta kun tulee mummon luo, pääsee käymään pajalla.

  • Kirjoitettu: 29. päivä tammikuuta 2020
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Kotkan Kierrätyspaja asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kotkan Kierrätyspaja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hanna Toiviainen (Salon EkoCenter)
  2. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
  3. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  4. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  5. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.