Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Sytykkeen myymälä (ent. Löytötasku)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Sytykkeen myymälä sijaitsee Ylivieskassa. Se on Hengitysliitto Heli ry:n ylläpitämä kierrätyskeskus. Myymälän puhelinnumero on 08 410 6620.

SER-kierrätystavaran puhelinnumero on 08 410 6621.

Kierrätysmyymälä on avoinna ma–pe kello 9–16.30 ja viikonloppuisin suljettu.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi tekstiilejä, kirjoja ja lehtiä, huonekaluja, jalkineita, leluja ja pelejä, astioita ja taloustavaroita, myös koruja ja koriste-esineitä, sekä urheiluvälineitä.

Kierrätysmyymälään voi lahjoittaa ehjiä em. tavaroita ja puhtaita vaatteita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ylivieskan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Sytykkeen myymälä (ent. Löytötasku) 3/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Mika:

Vaate tarjonta ainakin miesten vaatteiden osalta heikentynyt. Varmasti vaatteiden vastaanoton maksullisuus karsinut tarjontaa. Uuden tilat huonommat kun ne ovat kahdessa tasossa.

  • Kirjoitettu: 17. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Sytykkeen myymälä (ent. Löytötasku) asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Sytykkeen myymälä (ent. Löytötasku) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirkka (Eurajoen kierrätyskeskus)
  2. Asikainen arto (Elävä Kauppa, Siilinjärvi)
  3. Rs (Kierrätysmyymälä EkoTila)
  4. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
  5. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.