Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Närreen kierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Närreen kierrätys avattiin kesällä 2014. Se sijaitsee Nurmeksen vanhassa keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu 18 (K-kaupan alakerta). Lahjoituksina otetaan vastaan huonekaluja, astioita, kirjoja, vaatteita ja muuta ehjää ja puhdasta tavaraa. Myös askartelutarvikkeet, langat, kynät, värit otetaan vastaan. Kierrätyspaikan tiloissa ei ole SER-tavaroiden vastaanottoa (sähkö- ja elektroniikkaromun), vaan ne voi viedä Nurmeksen kaatopaikalle.

Kierrätyspaikka on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Närreen kierrätystä pitää Nurmeksen Aktiiviset Työnhakijat ry.

Sähköpostiosoite on narekartano@oyk.fi ja puhelinnumero 041 477 2170.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nurmeksen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Närreen kierrätys 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Kulkija Kuosmanen:

Todella epäsiisti paikka, ei mitään järjestystä tavaroilla. Lisäksi myyjät pälyilee hyllyjen takana. En suosittele kenellekkään!

  • Kirjoitettu: 13. päivä syyskuuta 2019
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Närreen kierrätys asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Närreen kierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.