Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nextiili-paja

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Nextiili-paja on avoinna ma–pe kello 9–18, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–17.

Myymälän puhelinnumero on 050 466 5845. Sähköpostiosoite on nextiili@pirkanmaankierratys.fi.

Nextiilissä on iso vintageosasto, josta voi löytää vaatteita, asusteita ja tekstiilejä.

Nextiiliin voi tuoda puhtaita ja kuivia vaatteita ja kodintekstiilejä, tyynyjä, peittoja, laukkuja, kenkiä ja asusteita, myös kankaita, sekä käsityö- ja askartelutarvikkeita. Ei kuitenkaan esim. mattoja, pattoja, likaisia tai rikkinäisiä kenkiä, eikä märkää, homeista tai ummehtunutta materiaalia.

Nextiili-pajalla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskusta pitää Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tampereen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Jenny:

Hei. Nextiili-pajaa ei ole enää olemassa. Nextiili Ry on ollut oma yhdistyksensä (ei kierrätyskeskuksen alaisuudessa siis enää) 1.4.2021 alkaen ja toimii nimellä Nextiili. Osoite on sama kuin ennenkin, mutta kotisivut löytyvät osoitteesta www.nextiili.fi ja verkkokauppa www.lovedbynxt.fi. Facebook-sivut ovat samat kuin linkityksessänne. Toiminta Nextiilissä on yhä samaa kuin aikaisemminkin, eli tekstiilien kierrättämisestä on kyse. Myymälässä (ja verkkokaupassa) on laaja valikoima vintagevaatteita ja tekstiilejä ja myös käsityöläisen materiaalipankki, josta voi edullisesti ostaa käsityö ja askartelumateriaaleja ja -tarvikkeita.

  • Kirjoitettu: 14. päivä tammikuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Nextiili-paja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jenny (Nextiili-paja)
  2. Antti Yrjö Olavi Ylijääskö (Kierrätysmyymälä Löytölä)
  3. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  5. Pete (Kierrätyskeskus Janka)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.