Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nextiili-paja

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Nextiili-paja on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16.

Myymälän puhelinnumero on 050 466 5845. Sähköpostiosoite on nextiili@pirkanmaankierratys.fi.

Nextiilissä on iso vintageosasto, josta voi löytää vaatteita, asusteita ja tekstiilejä.

Nextiiliin voi tuoda puhtaita ja kuivia vaatteita ja kodintekstiilejä, tyynyjä, peittoja, laukkuja, kenkiä ja asusteita, myös kankaita, sekä käsityö- ja askartelutarvikkeita. Ei kuitenkaan esim. mattoja, pattoja, likaisia tai rikkinäisiä kenkiä, eikä märkää, homeista tai ummehtunutta materiaalia.

Nextiili-pajalla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tampereen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Nextiilistä?

  • Auta pisteyttämään Nextiili-paja asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Nextiili-paja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.