Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

OIVA kierrätys & pajapuoti

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Päijät-Häme
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Mursketie 1 A, 15860 Hollola

OIVA kierrätys & pajapuoti sijaitsee Hollolassa ja on avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 10–14 (lauantaiaukiolot syyskuun alusta lähtien).

Puhelinnumero on 040-8619629.

OIVA ottaa vastaan huonekaluja sekä muuta kodin irtaimistoa, tarvittaessa myös nouto onnistuu. Pajapuodin puolella on myynnissä peruspalveluksessa Oivan työpajoilla valmistettuja sisustustuotteita, koruja sekä koriste-esineitä.

Kierrätyskeskuksessa on kahvila, jossa hyvä valikoima virvokkeita sekä aina tarjolla tuoretta kahvia.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kierrätyskeskukseemme!

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hollolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Oivasta?

Kommentoitaessa julkaisua OIVA kierrätys & pajapuoti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
  2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
  4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
  5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia