Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kierrätyskeskus toimii lahjoitusperiaatteella: kaikki myynnissä oleva tavara on saatu lahjoituksena. Kierrätyskeskus vastaanottaa esimerkiksi huonekaluja, koriste-esineitä, vaatteita ja rakennustarvikkeita, muttei sähkö- eikä elektroniikkatavaraa. Kierrätyskeskuksen tuotto välitetään nuorisotyöhön.

Puhelinnumero on 044 053 2362.

Topin Tilpehööri kehottaa toimittamaan rikkinäiset verkkovirralla toimivat laitteet niille tarkoitettuihin keräyspisteisiin.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Oulaisen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Oulaisten 4H-yhdistyksen kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  2. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  4. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)
  5. Riitta Kero (Goodwill Parikkala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.