Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Espoo

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 25. päivä marraskuuta 2013.)

Tämä toimipiste suljettiin 23.11.2013. Espoossa on toiminut lokakuusta 2013 lähtien Nihtisillassa vastaavanlainen kierrätyskeskus.

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen toimipiste Espoon Matinkylässä. Kierrätyskeskuksen puhelinnumerot ovat 09 3101 7720 ja 050 501 4870. Kierrätyskeskus on avoinna arkisin 10–20 ja lauantaisin 9–15. Matinkylän 4000 neliön kahteen rakennukseen sijoittuva kierrätyskeskus on Suomen suurin kierrätyskauppa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Jouko Salonen:

mitä ihmettä joku tekee 4 vuotta sitten suljetun toimipisteen tiedoilla???

  • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Espoo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)
  2. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  3. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  4. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.