Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kontula

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksella on Kontulassa kauppa. Se on avoinna ma–pe kello 9–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–17.

Puhelinnumero myymälään esimerkiksi tuotetiedusteluja varten on 0400 348 159. Noutopalvelun numero on 050 501 4858.

On syytä huomioida, ettei Kontulan kaupassa ole huonekaluja eikä niitä myöskään oteta vastaan lahjoituksina.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi vaatteita, astioita, kirjoja ja tekstiilejä, myös lastenvaatteita ja leluja, kahvinkeittimiä ja pienelektroniikkaa, kierrätyskeskuksen omia Näprä-kädentaitomateriaaleja. Lisäksi Kontulan kaupassa on ilmaistavaraosasto.

Maksuvälineeksi käy käteisen lisäksi pankkikortti, MasterCard, Visa ja Visa Electron.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Helsingin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kontulan kaupasta?

  • Auta pisteyttämään Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kontula asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kontula sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.