Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Koivukylä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Koivukylässä sijaitsevan Pääkaupungin Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 0400 348 113. Noutopalvelun numero on 050 501 4858. Lisäksi oma numeronsa rakennustarvikepuolelle on 0400 348 127.

Kierrätyskeskus on avoinna arkisin 9–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–17.

Paikalla on noin 3000 neliömetriä toimitilaa, jossa runsaasti huonekaluja, vaatteita, astioita, kirjoja, leluja ja harrastusvälineitä, myös ovia, ikkunoita, wc-istuimia ja keittiön kaapistoja.

  • Julkisia kulkuneuvoja käytettäessä paikalle pääsee esimerkiksi seutulinjan bussivuorolla 722 sekä N- ja K-junilla.
  • Kanta-asiakkaille 10 % alennus, opiskelijoille 20 % alennus.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vantaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Koivukylä 1/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri:

Pk-seudun kierrätyskeskuksista epäystävällisin henkilökunta.

  • Kirjoitettu: 21. päivä helmikuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Koivukylä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Koivukylä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
  2. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  3. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  4. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  5. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.