Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä Koti & kirppis

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Kymenlaakso
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Päätie 25, 46900 Inkeroinen

Kouvolan Inkeroisissa sijaitsevan Kierrätysmyymälä Koti & kirppiksen (eli Päätien kierrätysmyymälän) aukioloaikoja ei ole vielä varmistettu.

Puhelinnumero on 044 260 7676.

Puhelinnumero lahjoituksia sekä kuljetusten tilauksia varten on 050 304 2255 (arkisin kello 8–16).

Kierrätysmyymälää pitää Kymijoen Tukipuu ry.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Inkeroisen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Päätien kierrätysmyymälästä?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Koti & kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
  2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
  4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
  5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia