Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Padasjoen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

4H-yhdistyksen pitämä Padasjoen kierrätyskeskus sijaitsee Taulun teollisuusalueella. Kierrätyskeskukseen voi lahjoittaa ehjää ja puhdasta kodintarviketta vaatteista huonekaluihin ja rakennustarvikkeisiin. Kierrätyskeskuksen toiminta tukee taloudellisesti paikallisen 4H-yhdistyksen lapsi- ja nuorisotyötä.

Puhelinnumero on 040 701 4515 ja sähköpostiosoite padasjoki@4h.fi.

Aukioloajat 5/2024

 • maanantaisin suljettu
 • tiistaisin kello 12-16
 • keskiviikkoisin 12-18
 • torstaisin 10-14
 • perjantaisin 12-18
 • lauantaisin 10-14
 • sunnuntaisin suljettu

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Padasjoen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Tuulikki:

Kun Anssi ei ole ollut töissä tässä putiikissa kolmeen kuukauteen,niin voisivat ihmiset jättää Anssin rauhaan. Voisitte kysyä Katilta ja Jenniltä miksi siellä kiroillaan ei tämä kuulu enää Anssille. Ei edes kaupassa saa käydä rauhassa,kun ollaan kimpussa. Jos putiikissa ei ole tavaraa niin se asia kuuluu myyjälle ei Anssille. Mut olen sitä mieltä ettei manikyyri ja Hiusten leikkuu kuulu kierrätykseen.

 • Kirjoitettu: 01. päivä tammikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Jenni:

Hei!

Olen edellisen kirjoittajan kanssa samaamieltä että kierrätyskeskuksessa tapahtuvat asiat eivät ole entisten työntekijöiden ongelmia.
Jos asioista haluaa ja niistä myös pitää reklamoida niin sille oikea osoite on joko kierrätyksessa sijaitseva palautelaatikko tai suoraan toiminnanjohtajalle Kati Liikoselle. Ei Anssille, hän ei asioille voi mitään ja suotta hänen mieltää asioilla pahoittaa!

Olen myös samaa mieltä siitä että kierrätyksessä on tällä hetkellä niukasti muuta tavaraa kuin vaatteita. Osaksi syy tähän on vuoden aika ja toiseksi kierrätys vastaanottaa vain ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa!

Ystävällisin terveisin: nykyinen työntekijä Jenni Lehto

 • Kirjoitettu: 07. päivä tammikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Asiakas:

Kyllä oli mukava käydä paikanpäällä,asiallinen nuori mies tiskin takana,kyllä miehistön vaihdos oli paikallaan,vielä kun saadaan aidatulle alueelle asiakas ystävällinen,pätevä työntekijä niin vois käydä useamminkin.

 • Kirjoitettu: 27. päivä helmikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Vakiasiakas:

Pätevä työntekijä? Padasjoella ei taida pätevämpää työntekijää sinne “aidatulle alueelle” ollakaan kuin nykyinen, työtä jo kohta varmaan kymmenen vuotta tehnyt mies.
Onko epäpätevyyttä tai epäystävällisyyttä se, ettei aitojen sisäpuolelle päästetä kuin aukioloaikoina? Tai että oikeaa ajosuuntaa tulisi noudattaa, samoin kuin lajitteluohjeita? Mikäli näin on, vaaditte ilmeisesti samaa myös muualla, esim. ruokakaupoissa ja yksisuuntaisilla kaduilla.
Niin ja onko nimimerkki “asiakas” tietoinen siitä, että se aitojen takana oleva alue ei edes ole Padasjoen kierrätyskeskukselle kuuluvaa, vaan siitä vastaa PHJ eli Päijät-Hämeen Jätehuolto?

 • Kirjoitettu: 18. päivä maaliskuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Aune:

Paljon tavaraa, nyt jo järjestystäkin löytyy ja hinnat tosi edullisia. Olen tehnyt paljon löytöjä! Suosittelen.

En ole paikkakuntalainen ja silmiinpistävää tässä kommentoinnissa on joidenkin kommentoijien pahansuopaisuus ja ilkeys. Selvitelkää välinne kylillä, älkää täällä somessa.

 • Kirjoitettu: 15. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Venla:

Luulin, että tämä foorumi on tarkoitettu kierrätyskeskuksen arvioinnille eikä ilmeisen pahansuopaisten kyläläisten kostopurkauksille. Tympeää luettavaa!
Kierrätyskeskus on täynnä, siitä ei pääse mihinkään. Mutta kaiken sen iloisen sekamelskan keskeltä löytyy aarteita ja hinnat ovat todella sopuisat. Henkilökunta on ystävällistä.
Jätepuolella olen saanut samoin ystävällistä palvelua ja alue on selkeä ja järjestyksessä.
Eli moitteen sanaa näistä palveluista!

 • Kirjoitettu: 19. päivä toukokuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Padasjoen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia