Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Norrbynharjun teollisuusalueella sijaitseva Paraisten kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 10–18. Lisäksi avoinna jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 10–14. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 0400 538 211.

Paraisten kierrätyskeskuksella on käytettävissä maksullinen nouto- ja kotiinkuljetuspalvelu.

Huonokuntoiset tavarat tulee viedä suoraan Rauhalan jäteasemalle. On syytä huomata, ettei Paraisten kierrätyskeskus ota vastaan ongelmajätteitä.

Nettisivujen lisäksi kierrätysmyymälällä on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Paraisten kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket 2/5, yhteensä 4 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Jan-Egon Aaltonen:

Paraisten kierrätyskeskus ei siaitsee Nauvossa niin kuin karttakuva näyttää, vaan Paraisilla.

 • Kirjoitettu: 25. päivä marraskuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos ilmoituksesta! Kartta tosiaan näytti aivan väärää kohtaa. Se on nyt korjattu, tosin vieläkään ei ihan metrilleen ole kohdillaan. Raahaamalla kartassa näkyvän keltaisen ukon autotielle, on mahdollista avata Street View. Sen mukaan keskus tuntuu löytyvän hieman pohjoisempaa kuin karttakuva ilmoittaa.

 • Kirjoitettu: 25. päivä marraskuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Asiakas:

Vanhaa tietoa. Voisiko ylläpito laittaa esittelysivuille ENSIMMÄISEKSI linkin esiteltävän omille sivuille ja huomautuksen, että asiakas tarkistaa tietojen oikeellisuuden yrityksen OMILTA SIVUILTA?

Tällä sivustolla on jatkuvasti vanhentunutta tietoa, eikä kaikki asiakkaat ymmärrä tämän sivuston konseptia, jolloin sekä esiteltävä yritys että asiakas itse kärsii tämän sivuston aiheuttamista väärinymmärryksistä.

 • Kirjoitettu: 22. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos Asiakkaalle tällekin sivustolle jättämästä hyvästä ehdotuksesta. Asiaan on pureuduttu.

 • Kirjoitettu: 22. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Helena Salow (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
 2. Eija Sivonen (Ruskon jätekeskus)
 3. Ahkera kierrättäjä (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 4. muppa nekala (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Jyrki (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.