Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Parikkalan kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Karjala
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Kiipolankatu, 59100 Parikkala

Parikkalan kierrätyskeskus toimii vanhalla Kiipolan koululla. Kierrätyskeskuksen myymälä sijaitsee osoitteessa Kiipolantie 2, 59100 Parikkala. Myymälän puhelinnumero on 0400 225 090 ja sähköpostiosoite plamyymala@laptuote.fi.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Parikkala kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Parikkalan kierrätyskeskus 2/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Ilkka Kosonen:

Tarkistakaa osoitteenne. Mielestäni kierrätyskeskus on Kiipolassa (Kiipolankatu, 59100 PARIKKALA)

 • Kirjoitettu: 12. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kiipola vaikuttaa olevan oikea paikka. Joidenkin tietojen mukaan kierrätyskeskus toimisi vanhassa Kiipolan koulurakennuksessa.

 • Kirjoitettu: 12. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Parikkalan kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Parikkalan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
 2. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 3. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 4. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 5. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.