Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pattijoen Kierrätyskeskus 4H

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus 4H sijaitsee Pattijoella, eli Raahessa.

Puhelinnumero on (08) 265 013.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

4H:n kierrätyskeskukseen voi tuoda sen aukioloaikoina esimerkiksi huonekaluja ja vaatteita, kenkiä ja urheiluvälineitä, astioita ja keittiötarvikkeita, kodintekstiilejä sekä koriste-esineitä, leluja, kirjoja, lehtiä ja kaikkea mahdollista kierrätyskelpoista tavaraa. Rikkinäisiä sähkölaitteita ei vastaanoteta. Ne voi viedä Rannikon Sero -yhdistykselle.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Raahen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Pattijoen Kierrätyskeskus 4H 5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Riikka Mannila:

4H-kierrätyskeskuksen nettisivut ovat osoitteessa www.rannikko.4h.fi

  • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitoksia! Nettisivujen osoite on nyt lisätty esittelysivulle. Nettisivuilta löytyi myös kierrätyskeskuksen aukioloajat, jotka nekin siis lisätty tänne.

  • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2012
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Pattijoen Kierrätyskeskus 4H asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Pattijoen Kierrätyskeskus 4H sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hanna Toiviainen (Salon EkoCenter)
  2. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
  3. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  4. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  5. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.