Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Penttilän kierrätyskeskus (Uusiotori Penttilä)

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 16. päivä heinäkuuta 2020.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Karjala
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Penttilänkatu 7-9, 80220 Joensuu

Penttilän kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa. Yhdistyksen nettisivuilla ilmoitetaan: Aktiiviset Työtähakevat ry on asetettu konkurssiin 30.6.2020.

Penttilän kierrätyskeskus, eli Penttilän uusiotori, sijaitsee Joensuussa. Sisäänkäynti on joen puolella. Puhelinnumero on 013 314 396. Avoinna ma–pe kello 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Kierrätyskeskuksella on mahdollisuus toimittaa tavarat kotiin kuljetusmaksua vastaan. Noudosta voi tiedustella numerosta 013 220 604.

Teollisuuskadulla sijaitsee Rakennus ja Uusiotori.-

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Joensuun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Henriikka Ilvonen:

Hei! Kävin teillä tänään ostoksilla n. 50 euron edestä. Muistatte varmaan, ostin mm. pojalleni syntymäpäiviksi gerbiilin häkin. Ostin myös lampun mutta en saanut sitä mukaan. Osa vaatteista oli vähän rikki, palautan ne. Mutta tärkein asia: kun odotin kyytiä autotallin oven edessä, latasin omalla laturilla punakuorista Samsung-puhelinta ja kotona huomasin että puhelin on jäänyt sinne. Yritin soittaa kahdesti teidän firmaan sekä omaan puhelimeeni ja kävin ovella koputtelemassa, mutta ketään ei ollut enää paikalla. Joten tulen käymään huomenna ja kiitos että sain ladata sitä. Toivon vastausta sähköpostiini mahdollisimman pian. Pahoittelut vaivasta! Terveisin, Henriikka Ilvonen.

 • Kirjoitettu: 17. päivä elokuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Penttilän kierrätyskeskus (Uusiotori Penttilä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
 2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
 4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
 5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia