Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Penttilän kierrätyskeskus (Uusiotori Penttilä)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Penttilän kierrätyskeskus, eli Penttilän uusiotori, sijaitsee Joensuussa. Sisäänkäynti on joen puolella. Puhelinnumero on 013 314 396. Avoinna ma–pe kello 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Kierrätyskeskuksella on mahdollisuus toimittaa tavarat kotiin kuljetusmaksua vastaan. Noudosta voi tiedustella numerosta 013 220 604.

Teollisuuskadulla sijaitsee Rakennus- ja Uusiotori.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Joensuun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Penttilän kierrätyskeskus (Uusiotori Penttilä) 3/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Henriikka Ilvonen:

Hei! Kävin teillä tänään ostoksilla n. 50 euron edestä. Muistatte varmaan, ostin mm. pojalleni syntymäpäiviksi gerbiilin häkin. Ostin myös lampun mutta en saanut sitä mukaan. Osa vaatteista oli vähän rikki, palautan ne. Mutta tärkein asia: kun odotin kyytiä autotallin oven edessä, latasin omalla laturilla punakuorista Samsung-puhelinta ja kotona huomasin että puhelin on jäänyt sinne. Yritin soittaa kahdesti teidän firmaan sekä omaan puhelimeeni ja kävin ovella koputtelemassa, mutta ketään ei ollut enää paikalla. Joten tulen käymään huomenna ja kiitos että sain ladata sitä. Toivon vastausta sähköpostiini mahdollisimman pian. Pahoittelut vaivasta! Terveisin, Henriikka Ilvonen.

  • Kirjoitettu: 17. päivä elokuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Penttilän kierrätyskeskus (Uusiotori Penttilä) asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Penttilän kierrätyskeskus (Uusiotori Penttilä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.