Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pirkkalan Kieppi

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ajankohtaista: kierrätysmyymälä jäi kesätauolle heinäkuussa 2020. Tauon jälkeen myymälä avataan uudella nimellä: Puoti Kieppi & Kipinä.

Kierrätysmyymälä Pirkkalan Kieppi on avoinna ma–pe kello 9–17 ja viikonloppuisin suljettu.

Myymälän hoitajan numero on 044 486 1143.

Kierrätysmyymälän toiminnasta vastaa kunnan työllisyyspalvelut.

Huomioitavaa: Kieppi ei ole varsinaisesti kierrätyskeskus, vaan myymälä, joten sinne ei voi tuoda esim. kaatopaikkajätettä, sähkö ja elektroniikkaromua, sekajätettä tms. Sen sijaan Kieppiin voi jättää maksutta käyttökelpoisia huonekaluja, vaatteita, kirjoja ja muita esineitä. Niitä on myös myynnissä. Kiepin yhteydessä toimii myös vastaanottopiste, jonne voi tuoda erilaista metalli- ja rautatavaraa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Pirkkalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pertti:

erinomainen

 • Kirjoitettu: 29. päivä maaliskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Henna Kristiina Lammasaitta-Korhonen:

Kierrätyskeskus on muuttanut ja muuttunut maksulliseksi sykyllä 2015.

 • Kirjoitettu: 16. päivä syyskuuta 2015
 • Kestolinkki: #

OerjaM.:

Ihan hyvä idea, mutta taitavat pyörittää orjatyövoimalla, eli työntekijöille ei makseta minkäänlaista palkkaa työstään. Vain työttömyystuet, asumisen tuet ja kulukorvaus 9 euroa päivinä joina “töissä”. Jos työntekijälle on tarvetta, miksei palkata suoraan? Palvelu ok.

 • Kirjoitettu: 04. päivä lokakuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pete:

Kieppi on muuttanut 2017:
http://pirkkala.xn—lhiuutiset-q5a.fi/2017/04/28/kierratyskeskus-sai-uudet-tilat/

Kierrätyskeskuksen uusi osoite on Vesalantie 11, puhelinnumerot 040 1335757 ja 040 1335739. Aukioloajat muuttuivat hieman muuton jälkeen, ja nykyisin ovet ovat auki maanantaista perjantaisin klo 9-17. Viikonloppuisin Kieppi on suljettu.

 • Kirjoitettu: 02. päivä tammikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Pete (eri):

Kiitos kun ilmoitit! Noiden tietojen pohjalta esittelysivuun on tehty päivityksiä.

 • Kirjoitettu: 03. päivä tammikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pirkkalan Kieppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
 2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
 3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
 4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
 5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia