Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pirkkalan Kieppi

Pirkkalan Kieppi on avoinna arkisin kello 8–17 ja viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 040 133 5757. Kierrätyskeskuksen toiminnasta vastaa kunnan työllisyyspalvelut.

Kieppiin voi tuoda maksutta käyttökelpoisia huonekaluja, vaatteita, kirjoja ja muita esineitä. Ei kaatopaikkajätettä eikä sähkö- ja elektroniikkaromua.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Pirkkalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Pirkkalan Kieppi 3/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pertti:

erinomainen

 • Kirjoitettu: 29. päivä maaliskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Henna Kristiina Lammasaitta-Korhonen:

Kierrätyskeskus on muuttanut ja muuttunut maksulliseksi sykyllä 2015.

 • Kirjoitettu: 16. päivä syyskuuta 2015
 • Kestolinkki: #

OerjaM.:

Ihan hyvä idea, mutta taitavat pyörittää orjatyövoimalla, eli työntekijöille ei makseta minkäänlaista palkkaa työstään. Vain työttömyystuet, asumisen tuet ja kulukorvaus 9 euroa päivinä joina “töissä”. Jos työntekijälle on tarvetta, miksei palkata suoraan? Palvelu ok.

 • Kirjoitettu: 04. päivä lokakuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Pirkkalan Kieppi asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Pirkkalan Kieppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Sirkka (Kierrätysmyymälä Kieppi)
 2. Hanna Norrgårds (Goodwill Vaasa)
 3. OerjaM. (Pirkkalan Kieppi)
 4. Sari (Patina-kierrätysmyymälä)
 5. T.Vilja (Järvenpään kierrätysmylly)

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.