Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pirkkalan Kieppi

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Pirkkalan Kieppi on avoinna ma&nadsh;pe kello 9–17 ja viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumerot ovat 040 1335757 ja 040 1335739. Kierrätyskeskuksen toiminnasta vastaa kunnan työllisyyspalvelut.

Kieppiin voi lahjoittaa ehjiä ja puhtaita vaatteita, tekstiilejä, kenkiä, astioita ja sisustustavaroita. Pihalla on keltainen UFFin keräyslaatikko.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Pirkkalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Pirkkalan Kieppi 4/5, yhteensä 5 arviota. 5 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pertti:

erinomainen

 • Kirjoitettu: 29. päivä maaliskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Henna Kristiina Lammasaitta-Korhonen:

Kierrätyskeskus on muuttanut ja muuttunut maksulliseksi sykyllä 2015.

 • Kirjoitettu: 16. päivä syyskuuta 2015
 • Kestolinkki: #

OerjaM.:

Ihan hyvä idea, mutta taitavat pyörittää orjatyövoimalla, eli työntekijöille ei makseta minkäänlaista palkkaa työstään. Vain työttömyystuet, asumisen tuet ja kulukorvaus 9 euroa päivinä joina “töissä”. Jos työntekijälle on tarvetta, miksei palkata suoraan? Palvelu ok.

 • Kirjoitettu: 04. päivä lokakuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pete:

Kieppi on muuttanut 2017:
http://pirkkala.xn—lhiuutiset-q5a.fi/2017/04/28/kierratyskeskus-sai-uudet-tilat/

Kierrätyskeskuksen uusi osoite on Vesalantie 11, puhelinnumerot 040 1335757 ja 040 1335739. Aukioloajat muuttuivat hieman muuton jälkeen, ja nykyisin ovet ovat auki maanantaista perjantaisin klo 9-17. Viikonloppuisin Kieppi on suljettu.

 • Kirjoitettu: 02. päivä tammikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Pete (eri):

Kiitos kun ilmoitit! Noiden tietojen pohjalta esittelysivuun on tehty päivityksiä.

 • Kirjoitettu: 03. päivä tammikuuta 2018
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Pirkkalan Kieppi asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Pirkkalan Kieppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
 2. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 3. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 4. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 5. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.