Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Porin kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Porin kierrätyskeskus, joka sijaitsee Tiiliruukin teollisuusalueella, on avoinna maanantaisin kello 9–18, tiistaisin 9–16, keskiviikkoisin 9–18, torstaisin 9–16 ja perjantaisin 9–14. Suljettu la–su.

Puhelinnumero on 044 701 2516. (Numerossa on asiakaspalvelu, sekä käsitellään kuljetusten tilaus ja peräkärryn varaus.)

Porin kierrätyskeskus sijaitsee Tiiliruukin teollisuusalueella. Käytettävissä maksullinen kuljetuspalvelu, sekä vuokrattavissa panttia (50€) vastaan peräkärry.

Kierrätyskeskuksessa otetaan vastaan käyttökelpoisia tavaroita ja hyötykäyttöön meneviä jätteitä sekä kotitalouksien vaarallisia jätteitä, sekä tarjotaan kierrätysasioissa neuvontaa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Porin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Mauno Koivuviita:

Miksi myymälään kelpuutetaan niin vähän myytävää. Aika hiljaista on aina kun siellä poikkeaa. Jos vertaa esim. Kankaanpään vastaavaan myymälään niin ihmetellä pitää mikä ratkaiseva periaate-ero täytyy olla liikkeenpidossa kun K-pään myymälä on aina tarjoamassa runsaan valikoiman kera tavaraa mutta Pori ei. Jokin pitäisi muutua että kierrätys olisi kierrätystä muutenkin kuin materiaalin osalta.

  • Kirjoitettu: 18. päivä helmikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Porin kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Saija mäkinen (Ikaalisten kierrätyskeskus)
  2. Minttu Auvinen (Hyvinkään kierrätyskeskus (KIKE))
  3. Juho (Talentti Muurame)
  4. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  5. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.