Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Porvoon metallikierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Porvoon metallikierrätys, jonka omistaa Tomcure Oy, on avoinna ma–pe kello 9–17. Sovittaessa avoinna muulloinkin, myös noutopalvelu voi olla mahdollista sopimuksen mukaan.

Sähköpostiosoite on info@porvoonmetallikierratys.fi ja puhelinnumero 0400 645 045.

Porvoon metallikierrätys ottaa vastaan esimerkiksi kuparia, sähköjohtoja ja kaapeleita, messinkiä, pronssia, alumiinia, myös pieniä eriä peltiä ja rautaa. Niistä maksetaan hyvityshinta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Porvoon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Porvoon metallikierrätyksestä?

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon metallikierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia