Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pro Uusiokeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi sunnuntaina 30. päivä elokuuta 2020.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Yrittäjänkatu 5, 06150 Porvoo

Ajankohtaista: Uusimaa-lehden mukaan kierrätyskeskuksen toiminta päättyy: Toiminta päättyy 31. heinäkuuta. Paikka on auki arkisin kello 10–15 ja lauantaina 10–14. Poikkeuksellisesti 6.–12. heinäkuuta talo on suljettu.

Porvoon Kevätkummussa sijaitseva Pro Uusiokeskus Ry on avoinna ma–pe kello 10–15 ja lauantaisin 10–14.

Puhelinnumero on 040 744 3834 ja sähköpostiosoite uusiokeskus.kassa@pp.inet.fi.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Porvoon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Pro Uusiokeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Pro Uusiokeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia