Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Raision Ekotori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Raision Ekotori on avoinna arkisin kello 9–18 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Ekotorin tiloissa toimii mm. verhoomo, puuverstas sekä atk-paja, ja tavaran vastaanottaminen. Ekotoriin voi tuoda tarpeettomia tavaroita kierrätettäväksi.

Puhelinnumero on 044 700 5300 (keskus).

Kierrätykseen voi tuoda esimerkiksi televisiot, tietokoneet, kodinkoneet ja sähkölaitteet, metallit, huonekalut, pihakalusteet ja polkupyörät. Myös pienet erät kotitalouksien ongelmajätettä, kuten autosta öljynvaihdon yhteydessä jääneet jäteöljyt (yhdeltä autolta) tai yksittäiset autojen akut.

EkoTila

Kierrätysmyymälä EkoTila sijaitsee osoitteessa Ihalantie 9, Raisio. EkoTila on avoinna ma–pe 9–18 ja lauantaisin 9–16.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Raision kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Raision Ekotori 2/5, yhteensä 15 arviota. 15 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Martti Lempäinen:

Ehdottomasti paras ekotori turun alueella, kauppa on siisti, mutta ehkä hieman yläkanttiin hinnoteltu.

 • Kirjoitettu: 27. päivä heinäkuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Helena Uschanoff:

Siisti, mutta tavarat ovat todellakin hinnoiteltu liian korkeiksi !!!!!

 • Kirjoitettu: 20. päivä marraskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Viivi Wagner:

Osa tavaroista, kuten iso osa nimellä paiskatuista ‘‘design’‘ astioita on yläkanttiin hinnoteltu, luultavasti siksi, että suurin osa myymälässä työskentelevistä on ikääntyviä naisia. Ne tavarat jotka ei ole yliarvostettua taideroinaa ovat oikein hyvin hinnoteltu, varsinkin ATK puolella.

 • Kirjoitettu: 16. päivä tammikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

pettynyt 14:

Huonekalujen hinnat samoja kuin uusien. Järkyttävää. Ei näin kierrätystä edistetä.Esim. Ikean parvisänky uutena 129 ja n.160 patjoineen, maksaa ekotorilla ilman patjaa 120 ja patjan kanssa 69€ enemmän. Ainoa siedettävän hintainen asia on pikku tilpehööri kuten mukit , maljakot ja jouluna jouluvalot löysin edullisesti. Tämä hirveä hintataso on tiedossa ja siksi useimmat tutut käyvätkin Turussa ekoilemassa.

 • Kirjoitettu: 09. päivä toukokuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Jouko Numminen:

Hintoja enempää kommentoimatta totean vain, että kierrätyskin maksaa; myymälän tilat , henkilökunta – kaikki suomalaista työvoimaa, tavaroiden kunnostus myyntikuntoon jne. Ja kierrätyksessä emme hukkaa ehtyviä luonnonvaroja. Siis hyvä kierrätetty voi maksaa lähes saman kuin “kaupasta ostettu”.

Isot kiitokset palvelusta jota olen saanut – niin tuodessani tavaraa kuin ostaessani tarvittavaa.
Jouko

 • Kirjoitettu: 25. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Ritva:

Todella ylihinnoitellut huonekalut! Paikka kyllä siisti,mutta muuten todella pettymys.

 • Kirjoitettu: 09. päivä heinäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Salo Annikki:

Ehkä tätä ei kannata laskea, kun en löytänyt muuta sähköpostiosoitetta. Ostin eilen teiltä punaisen ison korin, missä oli ajatus nukuttaa yökylään tullutta vauvaa. Olin ajatellut päällystää sen kankaalla ja pehmustaa sisältä. MUTTA, kun tulin kotiin huomasin että kori on jossain aikaisemmassa elämässä majaillut hometalossa. Se haju ei lähde koskaan, ei millään, tiedän kokemuksesta. Olisi pitänyt haistella, ennen kun ostin. Aion palauttaa, minulla ei käyttöä homekorilla, ei siihen voi vauvaa laittaa.

 • Kirjoitettu: 10. päivä syyskuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Veikko Laaksonen:

Aivan liian kallis. Turha käynti.

 • Kirjoitettu: 26. päivä syyskuuta 2014
 • Kestolinkki: #

turhhaav kukko:

sudi kierrätykseen!

 • Kirjoitettu: 11. päivä marraskuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Satuli Anneli:

Ihan tosissaan kannattais panostaa hiukan tohon oikeeseen hinnotteluun. Esim kattolamppu Ikealla n 6e ja Ekotorilla 10e. Ja sohvat on uusien hintaluokkaa. Mitätön lastulevyinen kirjoituspöytä 49e.
Ennen hakee uutta Ikealta samaan hintaan. Harmi noita hintoja.

 • Kirjoitettu: 17. päivä helmikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Tommi Tikanaho:

Käsittämätöntä touhua..kysyin muutamien tuotteiden hinnoittelun perusteita…esim. n. 40” “taulu Tv” jos ensimmäisiä malleja voi kovin “taulu teeveiksi” sanoa kun on n. 5senttiset raamit ja 10 -15 sentiiä paksu? Ja ei digiviritintä…niin hinta 250 Euroa! Kysyin hinnoittelusta vastaavalta henkilöltä että meinaatko että menee kaupaksi tuohon hintaan? Vastaus: kyllä me olemme saaneet kaikki myytyä jne. Onko se joku kriteeri että jos joku tietämätön vanhus tai vaikka henkisesti vajavainen ostaa vaikka 500 eurolla? Vaikka hän saisi samalla tai lähes samalla hinnalla uuden? Aivan huijari touhua…ja tommosessa paikassa pitää vielä jonkun työskennellä tai lähtee tuet..ei ole henkisesti helppoa.

 • Kirjoitettu: 21. päivä joulukuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Hannu Manninen:

Juurikin tuo Raision ekotorin hinnoittelu ihmetyttää. Kuka hullu maksaa käytetystä saman hinnan, kuin uudesta, jossa on takuu.
Ekotorihan ei ole tietääkseni voittoa tavoittelevaa toimintaa.
Eikö tällaisessa touhussa pitäisi olla sisäinen valvonta, että ei voida huijata tietämättömiä vanhuksia heidän vähistä rahoistaan. Miksi kaikki asiat Suomessa on muuttunut ihmisten petkuttamiseksi ja huijaamiseksi?

 • Kirjoitettu: 21. päivä maaliskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Tia Mäkelä tiedotus ja markkinointi Raision Kierrätysmyymälä EkoTila:

Kiitos palautteesta, hyvät asiakaat!
Mielipiteenne on meille arvokas ja valitamme kokemaanne mielipahaa hinnoittelustamme Kierrätysmyymälä EkoTilassa..

Korjataksemme mielikuvaa haluamme kertoa että tavaroiden hintaan vaikuttaa aina siihen kohdistuva työ ja kiinteät kulut (= myymälän vuokra, sähkö, henkilökunnan palkat jne).

Ennen kaupan käyntiä jokainen esine käy läpi huolellisen tarkastus-, siistimis- ja asetteluprosessin. Toisinaan puu- ja verhoilupajamme ammattilaiset ovat entistäneet huonekalun, joka muussa tapauksessa olisi joutunut purkuun.

Taustavoimanamme on Lounais-Suomen Työllistäjät ry, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka nimensä mukaan työllistää ihmisiä. Vuositasolla yhdistyksessämme työskentelee eri muodoissa yli 200 ihmistä, mukaan luettuna vakituiset, pitkäaikaiset sopimukset, työkokeilut ja kuntouttava työtoiminta sekä koulujen TET- ja harjoittelujaksot. Väestämme monella on jokin ammattitutkinto tai määränpää siihen. Kartutamme ihmisten työkokemusta, olivatpa he nuoria tai jo työelämää, tai työttömyyttä kokeneita.

Toinen merkittävä arvo on luonnon vaaliminen. Yhdistys on ollut laajasti vaikuttava ja tunnettu toimija kierrätysalalla sekä työllistämisen parissa jo vuodesta 1994.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi myymäläämme pian uudelleen!

Kierrätysmyymälä EkoTila,
Ihalantie 9 Raisio.
p.044- 7005 305
ekotila.fi

 • Kirjoitettu: 23. päivä maaliskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pia Terkko:

kun miettii kuinka paljon teillä on tosiaankin tuota ilmaista työvoimaa niin siihen nähden varsinkin on hintoja ylähinnoiteltu. en ole toista kertaa käynyt kun ostin kerran tietokeneen niin kutsutun ammattilaisen korjaaman, arvaappa piruttas toimiko se???

 • Kirjoitettu: 09. päivä heinäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pentti:

Käsittämättömän kalliit hinnat. Lisäkseni huonekalumyymälässä ei ollut muita kuin henkilökuntaan kuuluvia. Hinnat roimasti alas ja tavara liikkumaan.

 • Kirjoitettu: 09. päivä elokuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Raision Ekotori asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Raision Ekotori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.