Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Luotsin Kierrätysmyymälä ja Rakennuskierrätys

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Hämeenlinnassa sijaitseva Luotsin Kierrätysmyymälä ja Rakennuskierrätys on avoinna ma–to kello 10–18 ja perjantaisin 10–16. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 03 687 6313.

Palveluihin kuuluu kierrätystavaroiden vastaanottamisen lisäksi kierrätystavaran noutaminen, asuntojen tyhjennykset, myös yritysten ja yhdistysten isompien tavaraerien ym. tyhjennykset. Samoin kierrätysmyymälä ottaa vastaan kaiken kuntoisia polkupyöriä.

Luotsista voi vuokrata muuttolaatikoita ja tilata apua muuttoihin.

Nettisivujen lisäksi tällä kierrätysmyymälällä on oma Facebook- ja Instagram-sivu.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hämeenlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Luotsin Rakennuskierrätyksestä?

Kommentoitaessa julkaisua Luotsin Kierrätysmyymälä ja Rakennuskierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia