Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Luotsin Rakennuskierrätys

Pääasiassa rakentamisen ja puutarhan tavaraa. Esimerkiksi: uusia ja kierrätettäviä, rakennusmateriaaleja, pienkoneita, jääkaappeja ja liesiä, keittiön ja pesuhuoneen kalusteita, pihakalusteita. Metallityöt: erilaisia metallituotteita asiakkaan tarpeiden mukaan.

Avoinna avoinna arkisin kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 03 687 6313.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hämeenlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Luotsin Rakennuskierrätyksestä?

  • Auta pisteyttämään Luotsin Rakennuskierrätys asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Luotsin Rakennuskierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hanna Norrgårds (Goodwill Vaasa)
  2. OerjaM. (Pirkkalan Kieppi)
  3. Sari (Patina-kierrätysmyymälä)
  4. T.Vilja (Järvenpään kierrätysmylly)
  5. Petri (EkoCenter, Jyväskylä (Raksa))

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.