Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo

Rakennustarvikkeiden kierrätystavaratalo sijaitsee Pateniemessä ja on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Samassa osoitteessa toimii myös kahvila.

Puhelinnumero on 044 548 5217 ja sähköpostiosoite kierratyskirppisnet@gmail.com.

Valikoimaan kuuluu erilaisia rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyviä tuotteita, kuten ikkunoita ja ovia, tasoja ja tiskialtaita, kylpyhuonekalusteita, laattoja, kattotiiliä, vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia huonekaluja, sekä sadan pöydän itsepalvelukirppis.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Oulun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Rakennustarvikkeiden kierrätystavaratalosta?

  • Auta pisteyttämään Rakennustarvikkeiden kierrätystalo asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Rakennustarvikkeiden kierrätystalo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirkka (Kierrätysmyymälä Kieppi)
  2. Hanna Norrgårds (Goodwill Vaasa)
  3. OerjaM. (Pirkkalan Kieppi)
  4. Sari (Patina-kierrätysmyymälä)
  5. T.Vilja (Järvenpään kierrätysmylly)

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.