Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Rakennustarvikkeiden kierrätystavaratalo sijaitsee Pateniemessä ja on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Samassa osoitteessa toimii myös kahvila.

Puhelinnumero on 044 548 5217 ja sähköpostiosoite kierratyskirppisnet@gmail.com.

Valikoimaan kuuluu erilaisia rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyviä tuotteita, kuten ikkunoita ja ovia, tasoja ja tiskialtaita, kylpyhuonekalusteita, laattoja, kattotiiliä, vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia huonekaluja, sekä sadan pöydän itsepalvelukirppis.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Oulun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo 3/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Helena Salow:

Onko tämä kirppis muutttanut vai kokonaan lopettu Pateniemessä ?
Jos näin on, voisitteko päivitttää tiedotnnettiin ?

  • Kirjoitettu: 07. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #

SKKY.RY:

Tervetuloa juhliimme 20 v 12-13 09 2019

KATSO LINKKI

SKKY.ry

  • Kirjoitettu: 22. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Rakennustarvikkeiden kierrätystalo asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Rakennustarvikkeiden kierrätystalo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.