Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 18. päivä huhtikuuta 2017.)

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo on lopettanut toimintansa.

Rakennustarvikkeiden kierrätystavaratalo sijaitsee Pateniemessä ja on avoinna ma–pe kello 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Samassa osoitteessa toimii myös Kahvila–Ruokala. Se on avoinna arkisin kello 10–16.

Puhelinnumero on 044 548 5217 ja sähköpostiosoite yty@mail.suomi.net.

Valikoimaan kuuluu erilaisia rakentamiseen, remointoimiseen ja sisustamiseen liittyviä tuotteita, kuten ikkunoita ja ovia, tasoja ja tiskialtaita, kylpyhuonekalusteita, laattoja, kattotiiliä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Oulun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Rakennustarvikkeiden kierrätystavaratalosta?

  • Auta pisteyttämään Rakennustarvikkeiden kierrätystalo asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Rakennustarvikkeiden kierrätystalo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tarja (Jupiter Kierrätysmyymälä)
  2. Maija (Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Nihtisilta (Espoo))
  3. Konttis (Kierrätysmyymälä Holkki)
  4. Marita (Kierrätysmyymälä Holkki)
  5. Petri (Lohjan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.