Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Recykkeli

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyspyöräverstas Recykkeli®, joka sijaitsee Leafin tehtaalla (3 krs. B1-porras), kunnostaa lahjoituksena saatuja vanhoja polkupyöriä myyntiin sekä tekee pyörähuoltoja. Osallistumme kierrätykseen myös ottamalla vastaan tarpeettomia lahjoituspyöriä.

Avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 432 7795.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Turun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Siiri K:

Recykkeli sijaitsee nykyään entisellä Leafin tehtaalla Kärsämäessä. Ei ole ollut vuosiin Laiskan kirppiksen yhteydessä. Päivittääkö tätä sivua kukaan, tiedo voisi korjata:)

Tarkemmat yhteystiedot:

Kärsämäentie 35, 20360 TURKU
3 krs. B1-porras
Avoinna: Ma-Pe 9.00-17.00
050 432 7795

  • Kirjoitettu: 08. päivä elokuuta 2023
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos uusista tiedoista. :-) Ne on päivitetty tälle sivulle.

  • Kirjoitettu: 08. päivä elokuuta 2023
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Recykkeli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia