Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Recykkeli

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyspyöräverstas Recykkeli® kunnostaa lahjoituksena saatuja vanhoja polkupyöriä myyntiin sekä tekee pyörähuoltoja. Osallistumme kierrätykseen myös ottamalla vastaan tarpeettomia lahjoituspyöriä.
Puhelinnumero on 050 432 7795. Avoinna ma–pe kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu. Recykkeli sijaitsee Laiskan kirppiksen yhteydessä. Recykkelillä on Turussa lisäksi Verstasmyymälä osoitteessa Kärsämäentie 35.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Turun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Recykkelistä?

Kommentoitaessa julkaisua Recykkeli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
  2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
  4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
  5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia