Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

RETRO

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

RETRO aloitti toimintansa toukokuussa 2008 ja toimii Pietarsaaren, Luodon, Pedersören, Kruunupyyn ja Uudenkaarlepyyn alueella.

Kierrätyskeskus normaalisti avoinna ma–pe kello 9–17 ja suljettu viikonloppuisin.

Myymälän numero on 050 553 3071 ja tavaran vastaanoton sekä kuljetuksen 050 338 2308. Sähköpostiosoite on retroinfo@kokkotyo.fi.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Pietarsaaren kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Retrosta?

  • Auta pisteyttämään RETRO asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua RETRO sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Kipe (Oulun kierrätyskeskus)
  2. Matti Ukkola (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  3. Pekka Voutilainen (Mikkelin toimintakeskuksen Raksatori)
  4. Margit Elomaa (Eurajoen kierrätyskeskus)
  5. irma kalliosaari (Kiertoliike)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.