Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Riihimäen kaupungin kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Myymälän puhelinnumero on 040 330 4170 ja kierrätyskeskusvastaavan numero 040 330 4169, josta voi tiedustella myös tavaroiden noutopalvelua myymälän aukioloaikoina. Sähköpostiosoite on jyri.lindblom@riihimaki.fi.

Kierrätyskeskuksessa kierrätetään käyttökelpoisia ja ehjiä kodin irtaimia, kuten huonekaluja, taloustavaroita, kodinkoneita, leluja ja polkupyöriä. Vaatteita ei ole valikoimassa. Kierrätyskeskus on toiminut yli 20 vuotta.

Aukioloajat

Myymälä on avoinna arkisin kello 10–17, paitsi keskiviikkoisin 10–18. Viikonloppuisin suljettu.

Lisätiedot

Lisätietoja kierrätyskeskuksesta löytyy Riihimäen kaupungin nettisivuilta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Riihimäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Riihimäen kaupungin kierrätyskeskus 4/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pekka mölsä:

Mistä saisi valurautapattereita, apua ja asennusta?

  • Kirjoitettu: 07. päivä syyskuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Riihimäen kaupungin kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Riihimäen kaupungin kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.