Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Rubrica

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Antkärrintalo, Rantapuisto, 10300 Karjaa

Länsi-Uudenmaan Korjausrakentamisyhdistys ry.:n Rubrica sijaitsee Rantapuistossa. Sen puhelinnumero on 019 241 4621 ja faksinumero on 019 230 420.

Kierrätyskeskusta ei ole löytynyt tietoja kun niitä pyrittiin tarkistamaan syyskuussa 2017. Saattaa olla, että Rubrican toiminta on päättynyt tai se jatkuu toisella nimellä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Karjaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Rubricasta?

Kommentoitaessa julkaisua Rubrica sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia