Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ruskon jätekeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Ruskon jätekeskus sijaitsee Ruskonniityntie 10:ssä. Se on avoinna ma-pe klo 7-20 välisenä aikana. Lisäksi 1.4.-30.11. välisenä aikana avoinna myös lauantaisin klo 8.30-15. Ruskon jätekeskuksessa on Oulun ja yhteistyökuntien ainoa kaatopaikka.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Oulun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Ruskon jätekeskus 4/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Eija Sivonen :

Eikö voisi olla myös ehyiden tavaroiden vaihtoa? Tuo tullessas- vie mennessäs

  • Kirjoitettu: 18. päivä heinäkuuta 2019
  • Kestolinkki: #

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.