Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Salon EkoCenter

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Salon kierrätyskeskus toimii nykyisin nimellä Salon EkoCenter. Aikaisemmin se sijaitsi Tähtelänkadulla. Nyt se sijaitsee osoitteessa Hämeentie 35. Kierrätyskeskusta hoitaa Salon alueen Työttömät ry.

Sähköpostiosoite on salonekotori@gmail.com ja puhelinnumero 040 583 6013.

Avoinna ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–15 sekä sunnuntaisin 12–15.

EkoCenteriin voi lahjoittaa huonekaluja, irtaimistoa, vaatteita, polkupyöriä, moottorisahoja, pienkoneita, myös polkupyöriä, ruohonleikkureita — ja tavaroille voi tilata ilmaisen noudon.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Salon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Salon EkoCenter 5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

keijo riepponen:

Mielestäni on hyvin laadukasta,ja hyvä kuntoista sekä hinnatkin ovat kohdallaan verrattuna toisiin salon kirppisten tavaroihin,ja palvelukin oli tosi hienoa ja kiitettävää.Kyllä kannattaa käydä tutustumassa voi löytää hienoja tavaroita ja tosi halvalla.

  • Kirjoitettu: 05. päivä lokakuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Pentti Parla:

Tavaraa on melko runsaasti. Ehjän ja siistin näköistä. Laitteiden ja koneiden kunnosta ei ole käsitystä. Kaikkea on monipuolisesti tarjolla, mikä on mielestäni tärkeää. Hintataso lienee kohdallaan. Palvelu näyttää myös pelaavan hyvin, tavaran vastaanotosta lähtien. Huonekalut ovat hyvin esillä, mutta kuinka saisi pienikokoisen valikoiman myös paremmin näkyville, siinäpä vielä paranneltavaa.

  • Kirjoitettu: 10. päivä joulukuuta 2014
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Salon EkoCenter asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Salon EkoCenter sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. SKKY.RY (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  2. SKKY.RY (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  3. SKKY.RY (Alavieskan kierrätyskeskus)
  4. Reijo Kinnunen (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Helena Salow (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.