Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Restori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Karjala
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Koulutie 11, 54800 Savitaipale

Kierrätyskeskus Restori on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–16 sekä tiistaisin ja torstaisin ajalla 11–17. Puhelinnumero on 0400 631 395.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Savitaipaleen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Sari Hirvinen:

Kävin kesällä löysin käsityö kirjoja 1e kpl, olin kyllä toisi tyytyväinen!!! taisin jättää nuortenkirjoja ku autossa oli sain kantoapuakin jess

 • Kirjoitettu: 17. päivä helmikuuta 2023
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Restori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
 2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
 3. Pete (Goodwill Kotka)
 4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
 5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia