Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Savonlinnan toimintakeskuksen kierrätysmyymälä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Pääskylahdessa sijaitsevan Savonlinnan toimintakeskuksen kierrätysmyymälä on avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Noutopalvelun puhelinnumero on 044 363 4455. Noutopalvelun hinta on 5€ kaupunkialueella yksityisiltä ja 10€ yrityksiltä.

Tämän toimipisteen lisäksi Savonlinnan keskustasta löytyy Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Savonlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Savonlinnan toimintakeskuksen kierrätysmyymälä 2/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Riitta Valtonen:

Hei!

Tähän asti kaikki on toiminut hyvin kanssanne. On ilo että tavarat kierävät, eivät taakoita kaatopaikkoja.

Nyt puran vähän sydäntäni…
Soitin vastaavalle siis Caritalle kunnossa olevasta tv:stä ma 13.5-13. Otetaanko vastaan, mihin jne. Sain vastauksen viedä se Ainonkadulle. Kerroin miehille siitä, että tv on kunnossa oleva, sen voi antaa jollekin, koska toimii hyvin. Nuori mies tuli, nosti tv:n maahan tv ruutu asfalttiin ja veti sen pois. Olin tyrmistynyt. Halusin luovuttaa kunnossa olevan laitteen heille. Jos olisin arvannut mitä hän tekee, en olisi antanut sitä sinne. Olisin antanut sen suoraan jollekin tarvitsevalle, kun olisi eteeni tullut. Olin pettynyt toimintaan. Menin sanattomaksi ja lähdin pois….Harmitti. Pisteitä 0 tästä kerrasta!

Kiitos, että annatte palautetta nuorelle miehelle siellä.

Hyvää kesää!

Terv. RV

 • Kirjoitettu: 15. päivä toukokuuta 2013
 • Kestolinkki: #

jouni karkkäinen:

henkilö kunta erittäin töykeää eikä opastettuja ollenkaan

 • Kirjoitettu: 11. päivä tammikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Marko Tiihonen:

Hyvä Jouni Kärkkäinen.
Tule ihmeessä uudelleen käymään ja ota yhteyttä minuun, niin käydään asiasi läpi ja saadaan edistystä aikaiseksi.

 • Kirjoitettu: 21. päivä tammikuuta 2018
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Savonlinnan toimintakeskuksen kierrätysmyymälä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Savonlinnan toimintakeskuksen kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.