Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Seinäjoen kierrätyskeskus (Kaks´Kättä työpaja ry)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus sijaitsee nykyään Päivölänkadulla. Vanhat 06-alkuiset puhelinnumerot eivät ole enää käytössä.

Kaks´Kättä työpaja ry:n kierrätyskeskus, eli Seinäjoen kierrätyskeskus, on avoinna ma–pe kello 8–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. (Kesälauantaisin suljettu.)

Puhelinnumero on 044 770 0391 Sähköpostiosoite on paja@kakskatta.fi. Tarvittaessa noudetaan huonekaluja vanhan Seinäjoen ja Nurmon alueelta. Vastaanotetaan puhtaita ja ehjiä vaatteita sekä huonekaluja ja muuta käyttötavaraa. Tarvittaessa vanhan Seinäjoen ja Nurmon alueelta voidaan noutaa huonekaluja maksutta. (Löytömakasiini noutaa Ilmajoelta.) Vaatteita toimitetaan hyväntekeväisyyteen ja puuvillakankaita trasselitehtaaseen. Nettisivujen lisäksi työpajalla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Seinäjoen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Pirkko Heikkilä:

Kävin eilen kierrätyskeskuksessa. Löysin sopivan ja edullisen kahvinkeittimen. Kassalla sitten tarjosin muutamaa
esinettä myyntiin. Kassanhoitaja tutki tarkasti ovatko ehjiä. No olivat. Tunsin itseni nöyryytetyksi, melkein pikkurikolliseksi jpka yrittää tarjota poltettavaan jätteeseen kuuluvaa tavaraa. Minusta asian olisi voinut hoitaa asiakasystävllisemmin, eikä niinkuin poliisi kuullustellessan rikollista. Harva ihminen kai tuo teille särkyneitä esineitä. Sitten kysyin että voinko tuods nojatuolin myyntiin. Vastaus oli että kyllä jos se on ehjä!!!
Tuli sellainen tunne että nihkeästi tavaroita vastaanotetaan.

Olen tähän saakka vienyt tavaraa SPR:n ja Fidan kirpputorille. Näissä tavarani eivät ole joutuneet syyniin vaikka antain myyjälle tavarat avaamattomassa pussissa. Ystävälliisesti on kiitetty

 • Kirjoitettu: 17. päivä heinäkuuta 2012
 • Kestolinkki: #

jjjjj:

Iso kyltti seinään ja viitta risteykseen missä on uusi kierrätyskeskus.

 • Kirjoitettu: 16. päivä maaliskuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Merja Miettinen:

Kiitos ystävällisestä avusta etsiessäni kadottamaani kaulaliinaa, joka löytyi kuitenkin hetken päästä kotoa! Puhuin useamman henkilön kanssa ja kaikki olivat erittäin avuliaita ja palvelualttiita.
Hyvää jatkoa koko porukalle!

 • Kirjoitettu: 13. päivä helmikuuta 2014
 • Kestolinkki: #

:):

Usein oon teiltä löytäny todella hienoja, hyviä ja laadukkaita vaatteita erittäinki edullisesti. Tätä paikkaa oon päässy kehumaan kun oon kuteistani saanu positiivista feedbackia!

 • Kirjoitettu: 16. päivä helmikuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Hämmentynyt:

Kävin viime tiistaina (17.6.) myymälässänne. Rekkeihin oli kiinnitetty laput “miesten housut 1 e”, “miesten takit 1 e” sekä “miesten puvut 1 e”. Sovituksen jälkeen valitsin kolmiosaisen puvun (housut, takki, liivit). Kassalla puvusta pyydettiin kolme euroa, eli matkalla vaatehyllyltä kassalle hinta oli kolminkertaistunut. Myyjän selitys oli, että jokainen vaatekappale maksaa euron. Hän myös hieman epäkohteliaasti lisäsi, että kyllä asiakkaan pitäisi se tajuta. Mainitsin, että hyllyssä lukee miesten pukujen olevan yksi euron hintainen kokonaisuus ja ehdotin, että “miesten puvut 2-3 e”-hinnoittelu säästäisi jatkossa väärinkäsityksiltä. Myyjä selitti, ettei kaikissa puvuissa ole housua tai takkia. Mielestäni hänen olisi pitänyt tietää, että miesten pukuun kuuluu AINA vähintään kaksi osaa (housut ja takki), joskus myös liivit. Muussa tapauksessa kyse on irtohousuista tai -takista – ei puvusta.

Joko liikkeessänne on harhaanjohtava hinnoittelu tai myyjät eivät ole tehtäviensä tasalla.

 • Kirjoitettu: 21. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

jonna:

aivan mahtava paikka! :) ystävälliset myyjät ja joka kerta en oo tyhjin käsin lähteny hyvin löytyy vaatteita itselle ja lapselle ja hyvä kuntosia ja erittäin edullisia.oon kanta kävijä :)

 • Kirjoitettu: 07. päivä huhtikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Anniina:

Nykyaikana ihmiset kärräävät ihan mitä tahansa, että pääsevät eroon roinastaa,
Ei siis mikään ihme jos esitetään kysymyksiä, onko ehjiä, puhtaita Jne..
Ei pitäisi vetää nuin pienestä hernettä nenäänsä. Jos ottaa pattiin voihan aina polttaa tai viedä poltettaviin roskiin. Tai suoraan Etapille.
Kierrätyskeskus on siisti, eikä haise vanhalle tunkkaiselle komerolle, yllättävä ja hyvä paikka.

 • Kirjoitettu: 06. päivä maaliskuuta 2024
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Seinäjoen kierrätyskeskus (Kaks´Kättä työpaja ry) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
 5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia