Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Suomenojan kierrätyskauppa

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Marraskuussa 2014 avattu Suomenojan kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 9–20, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–16. Sisäänkäynti tapahtuu Luoteisrinne 1:n puolelta.

Puhelinnumero myymälään on 0400 348 160 ja noutopalveluun 050 501 4858.

Paikalle pääsee esimerkiksi Espoon sisäisillä bussivuoroilla 2, 3, 12 ja 12B sekä 46, 543 ja myös Helsingistä saapuvilla bussivuoroilla 143/A/AT/K/T, 145/N, 147N ja 504.

Suomenojan kierrätysmyymälässä on 1200 neliömetriä toimitilaa, joka on osin kahdessa kerroksessa. Tuotevalikoimaan kuuluu huonekalut, vaatteet, tekstiilit, astiat, kirjat ja kodin pienelektroniikka, kuten myös kierrätyskeskuksen omat Plan B- ja Näprä-tuotteet.

Maksuvälineiksi käyvät käteisen lisäksi pankkikortit, MasterCard, Visa ja Visa Electron.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Espoon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Suomenojan kierrätyskauppa 5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Kriska:

hyvä palveluhenki, se on jokaisen mieleen

  • Kirjoitettu: 21. päivä lokakuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Outi:

Keskus on hyvien yhteyksien keskellä ja reissun voi sovittaa yhteen vieressä sijaitsevien puutarha ym. myymälöiden kanssa.
Keskuksen parkkipaikka on toisinaan ruuhkainen mutta kadun varressa on lisää paikoitusruutuja.

Keskuksen yleisilme on viihtyisä ja siisti ja henkilökunta, erityisesti kassat, poikkeuksellisen ystävällisiä ja palveluhenkisiä.

Pidän siitä, että valikoimissa on usein edullisia kasveja ja että tarjolla on ilmainen kuppi kahvia.
Vaatteet ovat laadukkaita ja edullisempia kuin muualla. Myös matot ja taulut ovat edullisia.

Tein elämäni takki- ja iltapukulöydön paikasta vain muutamilla euroilla.
  • Kirjoitettu: 10. päivä maaliskuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Suomenojan kierrätyskauppa asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Suomenojan kierrätyskauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.