Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Suomussalmen kierrätyskeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 5. päivä kesäkuuta 2018.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Kainuu
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Kauppakatu 20, 89600 Ämmänsaari, Suomussalmi

Suomussalmen kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, mutta paikkakunnalla toimii kierrätysmyymälä Miilu osoitteessa Miilutie 5.

Suomussalmen kierrätyskeskus sijaitsee Suomussalmen Ämmänsaaressa. Keskus on avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on (08) 713 023.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Suomussalmen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Suomussalmen kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Suomussalmen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia