Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Sysmän Kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Päijät-Häme
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Koskueentie 7c, 19700 Sysmä

Kierrätyskeskus Sysmässä on jäteaseman yhteydessä — Rtk:n toimiston alakerrassa. Avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12–18, sekä huhti–lokakuussa lauantaisin 10–14.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Sysmän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

kirrrätyskeskus Sysmä:

Onko Sysmä Kanta-Hämettä????

 • Kirjoitettu: 11. päivä lokakuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Petri:

Eipä taida olla, vaan Päijät-Hämettä. :-)

 • Kirjoitettu: 12. päivä lokakuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sysmän Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.