Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Teko-tori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Teko-tori sijaitsee Citymarketin vieressä entisessä sähkötalossa. Puhelinnumero on (015) 348 713 päivämäärään 1.7. asti, jonka jälkeen uusi numero on 044 034 8713. Avoinna ma–pe 10.30–17. Viikonloppuisin suljettu. Talvivaatteita ei enää oteta vastaan. Vastaanotetaan ehjiä vaatteita, ei rikkinäisiä eikä lumppuja. Myymälän kuljetukset keskiviikkoisin ja tavaranviennit alkaen 10 euroa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Pieksämäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Teko-tori 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Tarja Rantanen:

Myymälässä myydyt vaatteet huonokuntoisia eli jos ostat vaatteet kaupasta koko L 10 €, niin myymälässä myyty vaate on kutistunut kokoon S ja vetrynyt, hinta 4 €. Hinta-laatusuhde vähän niinkuin vinksallaan. Ei kukaan osta vetryneitä T-paitoja kuten ei muitakaan tuolla hinnalla. Entisellä Torikadulla olevassa myymälässä hinta-laatusuhde oli paikallaan, nyt ollut aivan vinossa sen jälkeen.

  • Kirjoitettu: 07. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Teko-tori asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Teko-tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.