Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Toijalan Seudun Työttömien Kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Akaan Toijalassa sijaitseva Toijalan kierrätyskeskus sijaitsee Hämeentiellä. Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 040 335 3231.

Kierrätyskeskus on avoinna arkisin kello 9–16 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Ilmainen noutopalvelu Toijalan alueella, muualta sopimuksen mukaan. Tavaroita voidaan toimittaa Akaan Toijalan alueelle 5€ maksua vastaan, tai Viialaan ja Kylmäkoskelle 10€ hintaan, tai Valkeakoskelle, Urjalaan ja Lempäälään 20€ korvausta vastaan. Kierrätyskeskuksen kuljetuspalvelua voi hyödyntää myös tavaroiden toimittamisessa kaatopaikalle, jolloin hinta muodostuu seuraavasti: työ + kuljetusmaksu + kaatopaikkamaksu.

Nettisivujen lisäksi Toijalan kierrätyskeskuksella on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus vastaanottaa ehjiä, toimivia ja siistejä tavaroita. Myynnissä on myös työpajassa valmistettuja tavaroita, kuten mattoja ja puutöitä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Akaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Toijalan Seudun Työttömien Kierrätyskeskus 5/5, yhteensä 2 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Petri:

Vaikuttaa ihan lupaavalta paikalta.

 • Kirjoitettu: 06. päivä toukokuuta 2011
 • Kestolinkki: #

heikki engström:

lupaava paikka hyvä palvelu

 • Kirjoitettu: 13. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Timo:

Edullinen ostospaikka ja erinomainen palvelu,kannattaa poiketa pidemmältäkin.

 • Kirjoitettu: 17. päivä elokuuta 2016
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Toijalan Seudun Työttömien Kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Toijalan Seudun Työttömien Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Hanna Toiviainen (Salon EkoCenter)
 2. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
 3. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 4. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 5. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.