Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Töpinän tori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Kontiolahden Työttömät ry:n tiloissa toimii Töpinän tori. Sinne voi tarjota lahjoitustavaraa, kuten siistejä aikuisten ja lastenvaatteita, leluja, astioita ja liinavaatteita.

Kierrätyskeskus on avoinna ma–to kello 9–17 ja pe–la 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 045 888 1255 ja sähköpostiosoite kontiolahden.tyottomat@gmail.fi.

Nettisivujen lisäksi Töpinän torilla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kontiolahden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Töpinän torista?

  • Auta pisteyttämään Töpinän tori asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Töpinän tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hanna Toiviainen (Salon EkoCenter)
  2. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
  3. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  4. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  5. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.