Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Tornion EkoTerminal / SorttiPiha

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Tornion Työvoimalasäätiön EkoTerminal / SorttiPiha on kierrätystavaroiden vastaanottopiste, mm. SER-romu, puutavara, akut, loisteputket, renkaat, metallit, pahvit, paperit sekä ongelmajätteet.

Puhelinnumero on 040 760 0918. EkoTerminalista voi tilata maksullisen noutopalvelun soittamalla numeroon 0400 649 899.

Avoinna arkisin kello 8–17 välisenä aikana. Viikonloppuisin suljettu.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tornion kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Tornion EkoTerminal / SorttiPiha 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Lauri Lakso:

Saako tuolta hakea elektronikka jätettä harraste käyttöön.

  • Kirjoitettu: 17. päivä lokakuuta 2014
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Tornion EkoTerminal / SorttiPiha asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Tornion EkoTerminal / SorttiPiha sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  2. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  3. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.