Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Turun Ekotori, Rieskalähteentie

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Rautakadulla toimiva Turun Ekotori on avoinna ma–pe kello 8–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on 044 700 7405 kuljetustilauksia, tavaratiedusteluita ja yleisiä tiedusteluja varten.

Ekotori ottaa vastaan esimerkiksi hyväkuntoisia huonekaluja (sohvia, tuoleja, pöytiä, kaappeja, hyllyjä, sänkyjä, patjoja), kodintavaroita, kirppistavaraa sekä kirjoja ja sähkölaitteita. Sähkölaitteet voi tuoda kierrätykseen maksutta sekä ehjinä että rikkinäisinä. Turun Ekotorilla on saatavana myös kuljetuspalvelu, jonka voi tilata kierrätykseen lahjoitettavalle tavaralle tai toimipisteistä hankkimalleen tavaralle.
Rikkinäisistä, likaisista ja käyttökelvottomista huonekaluista peritään käsittelymaksu.

Isot sähkölaitteet ja vaarallinen jäte tulisi toimittaa suoraan Rieskalähteentien toimipisteeseen. Rautakadun toimipisteessä ei ole vaarallisten aineiden vastaanottoa.

Ekotorin toiminnasta vastaa Kestävän Kehityksen Yhdistys ry.

Rieskalähteentien Ekotorin puhelinnumero on 044 700 7405.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Turun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Turun Ekotori, Rieskalähteentie 3/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Leena Karhu:

Hyvä Palvelu, paljon hyvää tavaraa, suht koht edulliset hinnat.

 • Kirjoitettu: 06. päivä tammikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Tea Hysa:

Onhan sieltä löytynyt yhtä jos toistakin. Huomenna uudelleen.

 • Kirjoitettu: 22. päivä helmikuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Mari Hietalahti:

Asiantuntemusta ja hienoa palvelua aina käydessä!

 • Kirjoitettu: 27. päivä heinäkuuta 2016
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Turun Ekotori, Rieskalähteentie asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Turun Ekotori, Rieskalähteentie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 2. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 3. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 4. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 5. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.