Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Työpalvelukeskus Miilu

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Työpalvelukeskus Miilu on avoinna ma–to kello 9.30–16.00 ja perjantaisin 9.30–15.00. Suljettu viikonloppuisin.

Miilussa toimii kierrätysmyymälä, johon voi tuoda hyväkuntoisia huonekaluja, astioita, leluja, kirjoja, kodin tekstiilejä ym. tavaroita, paitsi ei sähkölaitteita. Tavaroita voidaan tarvittaessa käydä noutamassa.

Lisätietoja numerosta 044 777 3152.

Nettisivujen lisäksi Miilulla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Suomussalmen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Miilusta?

Kommentoitaessa julkaisua Työpalvelukeskus Miilu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia